Cum Poți Decora Fără Deranj

Dacă ești în căutarea unei soluții simple pentru decorarea unui spațiu de birouri sau de locuit atunci poți alege varianta unei decorării cu tablouri canvas de diferite dimensiuni și în funcție de spațiu puteți alege mai multe teme sau culori mai aprinse sau pale, totul trebuie corelat cu spațiul în care vor fi folosite.

Tablourile canvas sunt realizate printr-o tehnologie modernă, fiind garantate pe viață. Pentru astfel de tablouri se poate folosi o tehnologie EcoSolvent care oferă un standard înalt de calitate a printului pe canvas. Materialul imprimat este întins pe cadre de lemn și nu necesită ramă. Beneficiarul unui tablou canvas poate alege dimensiunea dorită pentru tablou, precum și numărul de piese al acestuia. Se pot comanda tablouri canvas dintr-o singură piesă sau tablouri a căror imagine este fragmentată în 2, 3, 4 sau mai multe piese, pentru un efect vizual deosebit..

Tablourile canvas reprezinta o metoda modernă de a-ți decora pereții, optând pentru imagini personalizate. Poți alege un model din magazin, poți folosi propria fotografie sau fotografia altcuiva, atâta timp cât aceasta este făcută la rezoluție mare.

Tablourile canvas sunt imagini cu rezolutii mari, imprimate pe panza canvas, de unde si denumirea tabloului. Panza canvas este similara celei utilizate in pictura. Materialul este tratat in scopul redarii imaginii in cele mai mici detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *