Tablou Canvas Personalizat Cu Poză

Un tablou canvas reprezintă, de fapt, o imagine imprimată pe un material care poate fi pânză, material sintetic sau bumbac. Apoi, acel material este tăiat cu grijă și întins pe un cadru de lemn.

În funcție de imprimanta folosită, cerneala, materialul pentru imprimare și lemnul șasiului, tabloul poate fi cât mai reușit. Dacă toate materialele folosite sunt de calitate, rezultatul poate fi de-a dreptul uimitor pentru cumpărător.

Practic, dacă printul este calitativ, iar montajul la fel, un tablou canvas poate fi o adevărată operă de artă modernă. Cel mai important avantaj este că prețul său este accesibil pentru orice buzunar.

Imaginile folosite pentru imprimare pot fi atât imagini stoc, de pe site-uri de specialitate, cât și fotografii personale. Tablourile canvas pot fi personalizate în multe feluri, în funcție de preferințele clienților.

Un print pe pânză este, de fapt, o imagine scoasă printr-o imprimantă specială, la diferite dimensiuni. Tablourile canvas sunt printre cele mai răspândite decorațiuni pentru interior, fiind o variantă accesibilă a tablourilor clasice. În ultimii ani, cafenelele și alte localuri publice au ales să își decoreze spațiile din interior cu tablouri canvas. Aceste tablouri pot reproduce opere de artă celebre, prin imprimarea pe pânză a imaginii respective.

Totul începe cu găsirea fotografiei sau imaginii potrivite la rezoluția potrivită în funcție de mărimea dorită. De fapt, realizarea tabloului se rezumă la câțiva pași, pe care îi vom detalia mai jos:

  1. Alegerea fotografiei (aici trebuie să ai acces la o poză de dimensiune potrivită, de cele mai multe ori, o poză descărcată de pe facebook nu reușește să aibă calitatea dorită)
  2. Prelucrarea fotografiei, dacă este cazul (dacă ne permite, poza poate fi editată astfel încât să înserăm efecte sau să edităm anumite culori)
  3. Imprimarea pe pânză (la doar un click distanță, printul este trimis la imprimanta de mari dimensiuni)
  4. Montarea acestuia pe un cadru de lemn (un proces mai amplu ce necesită atenție)

Clientul poate alege o fotografie personală (făcută cu aparatul foto ori telefonul), sau poate achiziționa o imagine online. Imaginile pot fi descărcate doar de pe site-uri de specialitate, uneori gratuit, cu drepturi de autor, ori cumpărate. Odată găsită imaginea potrivită, aceasta se încarcă online, pe platforma furnizorului de tablouri canvas, apoi prelucrată și imprimată. Pentru print pe pânză, se folosesc numai imprimante profesionale, cu diferite cerneluri speciale, care pot face imaginea să arate cât mai bine.

Foarte importantă este calitatea imaginii alese. Aceasta trebuie să fie la rezoluție cât mai mare și să aibă dimensiunile potrivite pentru tabloul ales. Tocmai de aceea, noi sfătuim clienții să ne trimită imaginile direct de la sursă, nu descărcate de pe Facebook sau alte rețele sociale. Motivul este că pe aceste rețele, imaginile sunt redimensionate și, astfel, calitatea printului pe pânză poate avea de suferit.

Apoi, contează foarte mult calitatea materialelor folosite. Cu cât cerneala este mai calitativă, materialul imprimat, precum și imprimanta folosită, cu atât tabloul va fi mai reușit. De asemenea, chiar și cadrul de lemn pe care este printul pe pânză întins contează mult. Toate aceste elemente, îmbinate cu munca dedicată a angajaților noștri, ne ajută întotdeauna să oferim cele mai frumoase tablouri canvas.

Dacă te-ai hotărât atunci poți trimite poza ta pe contact@tabloudeco.ro iar un coleg o să intre în legătură cu tine. În mod normal un tablou durează 1-2zile să fie făcut în funcție de volumul de lucru din momentul plasării comenzii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *